Vásárlási információk röviden

Általános


A termékek melletti ár a termék bruttó fogyasztói ára. Az Ár az ÁFÁ-t tartalmazza, a szállítási költséget viszont nem.


A termékeket a termék melletti kosár ikonnal lehet belehelyezni a kosárba, majd az oldal jobb felső sarkában található kosár ikonnal véglegesíthető a vásárlás.


Rendelésed leadása után egy automatikusan generált e-mailt kapsz a rendelésed adataival. Ezután, a rendelés leadását követő munkanapon felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon a rendelésed várható érkezésével kapcsolatban.


Szállítási módok


Kérheted az áruk házhoz szállítását. A házhoz szállítás díja 10.000 Ft vagy afeletti rendelés esetén ingyenes. A 10.000 Ft alatti rendelésekre a szállítási költség 1500 Ft.


Megjelölheted üzleteink egyikét is személyes átvételi pontként. A személyes átvétel üzleteinkben díjtalan. Üzleteinkről bővebb információt itt találsz:

http://www.lampamarka.hu/eglolampaboltok.html


Fizetési módok


Ha a rendelésedet házhoz szállítás
sal kérted, a futárnál fizethetsz bankkártyával vagy készpénzzel. Illetve kérhetsz előre utalást is. Ebben az esetben egy utalásos számlát állítunk ki, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges banki adatokat. Az árut az átutalás beékezése után küldjük majd el, így a futárnál már nem kell fizetni.


Ha a személyes átvételt választottad, úgy a rendelésed átvételekor üzleteinkben tudsz fizetni kártyával vagy készpénzzel.

 © 2013 Winkler Villamosság - Eglo lámpa és csillár webáruház